Nieuwbouwplannen Wheermolen

11-09-2020
Hoera! De nieuwbouwplannen van obs Wheermolen krijgen in rap tempo steeds meer vorm.
De voorlopige ontwerpen zijn nu klaar en worden bijgeschaafd.
Dit is het laatste schooljaar in ons 'oude' gebouw.  Volgend schooljaar brengen we door in vervangende schoolruimte, zodat er gesloopt en gebouwd kan worden.

In augustus 2022 starten we in het nieuwe gebouw. We zijn dan samen met de SKOP locaties (BSO Sterrenplukkers, peuteropvang de Speelmolen en KDV de Speelplaneet) een Kindcentrum waar kinderen van 0-12 jaar tussen 7.00-18.30 uur terecht kunnen voor onderwijs en opvang.