Wheerbericht in Beeld - 9 april 2020

09-04-2020
Beste ouders en verzorgers,

In dit Wheerbericht vindt u een aantal belangrijke mededelingen en ook een nieuwe aflevering van het Wheerbericht in Beeld.
Ik hoop dat het u en uw kinderen na vier weken thuiszitten nog altijd goed gaat.

Met vriendelijke groet,
Marloes Hamming
Wheerbericht in Beeld IV
Hieronder een nieuwe aflevering van Wheerbericht in Beeld waarin alle teamleden voorkomen! Leuk om met uw kind(eren) samen te kijken!
Schermafbeelding 2020-04-09 om 21.40.50.png

Vervolg Maatregelen Corona
Aanstaande dinsdag zal onze minister-president ons vertellen hoe de Corona-maatregelen er na de meivakantie uit zullen zien.
U kunt dus op woensdag 22 april een nieuwsbrief vanuit school daarover verwachten in het ouderportaal. Hopelijk is dan duidelijk of, hoe en wanneer de school weer open mag.
Uw geduld en dat van ons worden dus nog even op de proef gesteld!

Excursies en vieringen
Vooruitlopend op het vervolg van de corona-maatregelen, heeft ons schoolbestuur besloten dat voor alle 37 scholen van Opspoor alle excursies, vieringen en grote bijeenkomsten moeten worden afgelast. Dit betekent dat er een andere invulling voor de eindmusical van de groepen 8 zal worden bedacht, er geen schoolkamp voor hen zal zijn, alle excursies en uitstapjes die gepland stonden voor alle groepen niet door zullen gaan en ook de toneelmiddagen worden geannuleerd. We snappen dat dit voor de kinderen een enorme teleurstelling is, maar ieders veiligheid en gezondheid staat nu voorop!

Tevredenheidsonderzoek
Het is alweer een tijdje geleden, maar u heeft in februari een brief met unieke code ontvangen over het tevredenheidsonderzoek.
De vragenlijst is tot nu toe door te weinig ouders ingevuld. Dat is erg jammer, want dan zijn de resultaten niet betrouwbaar en tellen ze niet mee...
Zou u de vragenlijst alsnog willen invullen? U heeft tot 30 april de tijd en u zou ons er erg mee helpen. Alvast bedankt voor de moeite!

survey_sorting-678x381.jpg

Bereikbaarheid School Maatschappelijk Werk
Onze school maatschappelijk werker, Khalid Ghalbzouri, is in de meivakantie bereikbaar voor de ouders en de leerlingen op de volgende dagen:

Woensdag 29 april van 10:00 uur t/m 14:00 uur
Dinsdag 5 mei van 12:00 uur t/m 17:00 uur

U kunt hem bereiken door te bellen op: 06 290 898 10
Of een e-mail te sturen naar:  k.ghalbzouri@desmd.nl

Paasweekend
Van vrijdag 10 april tot en met maandag 13 april krijgen de kinderen geen nieuwe dagtaak met schoolwerk om thuis te maken. Dat komt doordat de kinderen en teamleden deze dagen vrij zijn vanwege het paasweekend.
De eerstvolgende dagtaak zal op dinsdag 14 april weer klaar staan op onze thuiswerk-website.
We wensen iedereen een fijn weekend toe en hopen dat u rond uw huis toch nog een beetje kunt genieten van het prachtige lenteweer!
images.jpeg

Leerlingen aan het woord

"In de klassen zitten niet te veel en niet te weinig kinderen."

"Als je je niet fijn voelt kun je altijd naar leraren gaan en dat is best fijn."