Ons bestuur

Onderdeel van OPSPOOR

Wij maken deel uit van OPSPOOR, een stichting met 37 scholen in Purmerend en omliggende gemeenten. Bij OPSPOOR werken zo'n 750 medewerkers dagelijks met passie voor onderwijs aan de ontwikkeling van kinderen. Binnen de stichting vinden we onderwijsontwikkeling erg belangrijk en leerkrachten leren onderling met én van elkaar. Zo kunnen we ook binnen obs Wheermolen profiteren van waardevolle ervaring, nieuwe inzichten en toekomstgericht onderwijs.

Kijk op de site van OPSPOOR voor meer informatie. Of lees het jaarverslag van OPSPOOR, waarin u een mooi overzicht vindt van alle activiteiten van ons bestuur.

"Er is een stabiel team leerkrachten dat er altijd is voor mijn kind."

"De aandacht die er voor lezen is, vind ik belangrijk. Het is fijn dat de vriendjes uit de buurt ook naar de Wheermolenschool gaan."