Welkom op de website van OBS Wheermolen
Op deze website kunt u allerlei informatie vinden over de school

Basisschool Wheermolen is een openbare school in de wijk Wheermolen in Purmerend, gevestigd aan de Dr. A. Schweitzerlaan 32a. Op dit moment heeft de school ongeveer 400 leerlingen, verspreid over 16 groepen. Het gebouw bestaat uit twee gedeeltes die met elkaar verbonden zijn. In de laagbouw zitten de groepen 1, 2, 3 en 4. In het deel met de dubbele bouwlaag zitten groep 5 tot en met 8.

Op OBS Wheermolen werken wij met een continu-rooster met gelijke lesdagen. Dat betekent dat de kinderen alle dagen van 8.30 uur tot 14.00 uur naar school gaan. Er wordt op school gegeten. Op deze manier zorgen we voor meer continu´teit op een lesdag en kunnen we de lestijd nog beter benutten.

In onze school is ook een peuterspeelzaal gevestigd: de Speelmolen

Deze website is bedoeld voor iedereen die geinteresseerd is in de school. Dat geldt natuurlijk voor de kinderen die bij ons op school zitten en hun ouders, maar ook voor ouders die overwegen hun kind bij ons in te schrijven. We wensen jullie/u veel plezier bij het bekijken van de website.

Met vriendelijke groet,
Namens het hele team van OBS Wheermolen,
Henk Kemper, wrn directeur

Aanmelden/ Inschrijven leerlingen
Als uw kind drie jaar is, kunt u contact opnemen met de school voor een gesprek en een rondleiding door de school.
Klik hier voor aanvraag vrijblijvend schoolbezoek.